Wie zijn wij?

De & in &DeJonge Advocaten staat er met een reden. Het is onze hele filosofie, vervat in een sierlijk teken. We zijn een kantoor van én – én. We zijn jong én ervaren, professioneel én menselijk, optimistisch én kritisch, handelend én geduldig. Ogenschijnlijke tegenstellingen die samen sterke combinaties vormen. Ze typeren de cultuur van ons kantoor en onze mensen. Al meer dan 20 jaar.

De eindstreep én de route. Ook dat is &DeJonge Advocaten. Samen met u de koers bepalen, vinden we het mooiste wat er is. U vraagt, wij vragen door en houden u andere zienswijzen en nieuwe mogelijkheden voor. Een geschil over geld? Misschien moeten we eerst een relatie herstellen. Een dagvaarding opstellen? Wellicht souffleren we beter een persoonlijke brief.

Perspectief bieden en uw wereld lichter maken in vaak complexe situaties, dat is waar wij iedere dag ons bed voor uitkomen. Met het eindpunt duidelijk voor ogen laveren wij u tussen soms hete vuren door. Een zaak winnen, daar gaan we voor. Waar wij onze voldoening uit halen? Dat u verder kunt, met het beste resultaat. Voor nu en voor later. Zodat u na jaren nog steeds terugkijkt met een goed gevoel.

Neemt u vrijblijvend contact op. U kunt ons bereiken via
+31 (0)10 - 21 40 400
of bekijkt u hier onze volledige contactgegevens.